BouwGarant Aannemer

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kXGVFXFxzRw

zetstra bouw groningen aangesloten bij BouwGarant

Het BouwGarant-keurmerk geeft klanten van aangesloten bouwbedrijven de zekerheid dat ze te maken hebben met een kwaliteitsgerichte aannemer. Ook Zetstra Bouw Groningen is als BouwGarant aannemer aangesloten bij BouwGarant.

BouwGarant staat voor de volgende punten:

BouwGarant – Juiste diploma’s en verzekeringen:

Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarant aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

 

BouwGarant – Aantoonbare ervaring:

BouwGarant aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.

 

BouwGarant – Duidelijke afspraken:

De BouwGarant aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

 

BouwGarant – Kwaliteitscontroles:

BouwGarant aannemers worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

 

BouwGarant – Garantie:

U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze verbouwgarantie.

 

BouwGarant – Uitgebreide klachtregeling:

BouwGarant kent een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat. De BouwGarant Quick Scan is hier een voorbeeld van, hierbij doet een onafhankelijk deskundige op locatie een bindende uitspraak.

 

BouwGarant – Geschillencommissie:

Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En u komt er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant. Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke geschillencommissie.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u aardbevingsschade, wilt u verbouwen, uw huis beveiligen of heeft u (nieuw)bouwplannen?

Goed advies

Bel ons of kom langs in ons mooie pand aan het Hoendiep 101 in Groningen

050 312 13 69

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Bel voor een offerte of vul het formulier in. Wij nemen snel contact met u op.

Vraag een offerte aan

al meer dan 75 jaar een begrip in de stad Groningen!